ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ

ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΕΡΜΙΟΝΗΣ Με αφορμή τον επίσημο εορτασμό των Μουσείων, ο Ερμιονικός Σύνδεσμος σας προσκαλεί στις 18 Μαΐου 2024, ημέρα Σάββατο και ώρα 19.00 στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Παιχνιδιών Ερμιόνης, προκειμένου να εορτάσουμε την ημέρα των Μουσείων. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, εκτός των άλλων, ο Σύνδεσμος θα ευχαριστήσει το διδακτικό προσωπικό των Σχολείων της περιοχής μας, για την αγαστή συνεργασία του με το Μουσείο. Η όλη εκδήλωση θα πλαισιωθεί  με Μουσική, από μέλη της ορχήστρας του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης και τον Μαέστρο κο Γάσπαρη Μαμμά. Ο Πρόεδρος                                  Τα μέλη του ΔΣ

ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

Με αφορμή τον επίσημο εορτασμό των Μουσείων, ο Ερμιονικός Σύνδεσμος σας προσκαλεί στις 18 Μαΐου 2024, ημέρα Σάββατο και ώρα 19.00 στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Παιχνιδιών Ερμιόνης, προκειμένου να εορτάσουμε την ημέρα των Μουσείων.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, εκτός των άλλων, ο Σύνδεσμος θα ευχαριστήσει το διδακτικό προσωπικό των Σχολείων της περιοχής μας, για την αγαστή συνεργασία του με το Μουσείο.

Η όλη εκδήλωση θα πλαισιωθεί  με Μουσική, από μέλη της ορχήστρας του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης και τον Μαέστρο κο Γάσπαρη Μαμμά.

Ο Πρόεδρος                                  Τα μέλη του ΔΣ

Κοινοποίηση!
Ευτυχία
Ευτυχία
Άρθρα: 95
Μετάβαση στο περιεχόμενο