Η ιδιωτικότητα των επισκεπτών και των μελών μας είναι προτεραιότητά μας στο ermionikos-syndesmos.gr. Σε αυτήν τη σελίδα, παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με το πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά τη χρήση του ιστότοπού μας.

Ποια δεδομένα συλλέγουμε

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε εθελοντικά μέσω της χρήσης των υπηρεσιών μας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email, διεύθυνση κατοικίας και άλλες πληροφορίες που μας παρέχετε κατά τη διάρκεια εγγραφής ή συμμετοχής σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες του συνδέσμου μας.

Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους μας τα παρέχετε, όπως για την επικοινωνία μαζί σας, την παροχή πληροφοριών σχετικά με εκδηλώσεις και δραστηριότητες του συνδέσμου, και τη διαχείριση της συμμετοχής σας σε αυτές τις δραστηριότητες.

Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σας

Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με κατάλληλα μέτρα ασφαλείας και τεχνικά μέσα, προκειμένου να αποτρέψουμε την απώλεια, κατάχρηση, παράνομη πρόσβαση ή αποκάλυψή τους σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

Επικοινωνία

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας ή τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο