Καλωσορίσατε στους όρους χρήσης του ιστότοπου ermionikos-syndesmos.gr. Αυτή η σελίδα περιέχει τις συμβατικές συμφωνίες που διέπουν τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο. Η πρόσβαση στον ιστότοπο σημαίνει αποδοχή των παρακάτω όρων και συνθηκών:

  1. Αποδοχή των Όρων: Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και να συμμορφώνεστε με αυτούς. Εάν διαφωνείτε με οποιονδήποτε από αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μην συνεχίσετε τη χρήση του ιστότοπου.
  2. Αλλαγές στους Όρους: Οι όροι χρήσης μπορεί να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Είναι ευθύνη σας να ελέγχετε τους όρους χρήσης περιοδικά για τυχόν αλλαγές. Η συνεχιζόμενη χρήση του ιστότοπου μετά από τυχόν αλλαγές σημαίνει αποδοχή των αλλαγμένων όρων.
  3. Πνευματική Ιδιοκτησία: Ο ιστότοπος και όλο το περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, λογοτύπου και εικόνων, ανήκουν αποκλειστικά στο ermionikos-syndesmos.gr ή στους συνεργάτες του και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.
  4. Περιορισμοί Ευθύνης: Ο ιστότοπος παρέχεται “όπως είναι” χωρίς εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους. Ο ermionikos-syndesmos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες ή ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης του ιστότοπου.
  5. Σύνδεσμοι προς τρίτους ιστότοπους: Ο ιστότοπος μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς τρίτους ιστότοπους που δεν ελέγχονται από το ermionikos-syndesmos.gr. Δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές απορρήτου των τρίτων ιστότοπων.
  6. Απαγορεύσεις: Κατά τη χρήση του ιστότοπου, απαγορεύεται η πραγματοποίηση παράνομων ή επιβλαβών δραστηριοτήτων, καθώς και η παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.
  7. Αντιστοίχηση Νομικής Υπευθυνότητας: Συμφωνείτε πως απαλλάσσετε το ermionikos-syndesmos.gr από οποιεσδήποτε αξιώσεις, απώλειες, ευθύνες ή έξοδα που προκύπτουν από τη χρήση σας του ιστότοπου ή την παραβίαση αυτών των όρων.
  8. Επικοινωνία: Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτούς τους όρους χρήσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των πληροφοριών επικοινωνίας που παρέχονται στον ιστότοπο.

Η χρήση του ιστότοπου ermionikos-syndesmos.gr υπόκειται στους παραπάνω όρους και συνθήκες. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο