Πρόσκληση Eρμιονικού Συνδέσμου στα εγκαίνια της επετειακής έκθεσης για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσης Σπετσιωτών

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΠΕΤΣΙΩΤΩΝ

29.08.2024. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη μελών και φίλων του Σωματείου μας στους χώρους εντός της ιστορικής Μονής του Αγίου Νικολάου Σπετσών, όπου φιλοξενούνται εκθέματα, βιβλία και αρχεία της πλούσιας ιστορίας και λαογραφίας του νησιού μας. 

Ευχαριστούμε θερμά για τις πολύ ενδιαφέρουσες ξεναγήσεις: τον Αρχιμανδρίτη π. Γρηγόριο Νανακούδη στο Εκκλησιαστικό Μουσείο Σπετσών, την Καθηγήτρια κ. Δήμητρα Τασιούλη στο Τοπικό Αρχείο και στο «Σπετσιώτικο Σπίτι» και τον υποψ. Διδάκτορα της Φιλοσοφικής Σχολής κ. Πολύζο στη Βιβλιοθήκη-Αρχείο με την επωνυμία «Οι Τρεις Σπετσιώτες Νεομάρτυρες». Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους τον Πρόεδρο του Ερμιονικού Συνδέσμου κ. Απόστ. Λαδά, τον Πρόεδρο των Συνταξιούχων κ. Χαρ. Μάρκου και όλους όσοι συμμετείχαν στην περιήγηση.

Το Δ. Σ. της Ένωσης Σπετσιωτών

Ο Πρόεδρος του Ερμιονικού Συνδέσμου με την Πρόεδρο της Ένωσης Σπετσιωτών κα Αγγελική Ράππου, την Γεν. Γραμματέα κα Μαρία Βώκου, την ταμία κα Μαρίνα Κουλαλόγλου, την πρώην Αντιπρόεδρο κα Βούλα Κορυζή, το μέλος του ΔΣ κο Δημήτρη Δασκαλάκη καθώς και άλλα μέλη της Ένωσης.

Στην πέμπτη φωτογραφία, ο δωρητής της οικίας που στεγάζεται σήμερα το Μουσείο Παιχνιδιών Ερμιόνης, Μιχαήλ Παπαβασιλείου, στην Αρμάτα του 1934.

ΑΡΜΑΤΑ 2024

Ο Πρόεδρος του Ερμιονικού Συνδέσμου με την Δήμαρχο Σπετσών κα Ευγενία Φραγκιά
Ο Πρόεδρος με τον Βουλευτή Α' Πειραιώς και Νήσων κο Νικόλαο Βλαχάκο
Κοινοποίηση!
Ευτυχία
Ευτυχία
Άρθρα: 102

Έχεις κάποιο σχόλιο;

Μετάβαση στο περιεχόμενο